Get Adobe Flash player

มาฆบูชา

What's FB ?

matchine

สวัสดีครับทุกท่าน
 
                ตอนนี้ก็ได้ก้าวเข้าสู่ศตวรรษที่ 21 แล้ว เมื่อเราได้ลองมองย้อนกลับไปในอดีตกัน จะพบว่าเรามีความคิดบางอย่างที่ถูกวางเอาไว้ให้เราเชื่อกันว่าศูนย์กลางของศตวรรษที่ 19 นั้นคือยุโรปตะวันตก ส่วนศตวรรษที่ 20 ก็จะต้องเป็นอเมริกาเหนือ
 
                แต่สำหรับตัวของผมนั้น ผมเชื่อเหลือเกินว่าจากนี้เป็นต้นไป กล่าวคือในศตวรรษที่ 21 นั้น มันคือยุคสมัยของเอเชีย เพราะในทุกปีเราจะพบว่าเศรษฐกิจของประเทศจีนนั้นได้สร้างความประหลาดใจให้กับชาวโลกด้วยการเจริญเติบโตของเศรษฐกิจที่ค่อยๆ เพิ่มสูงขึ้นเฉียดๆ 10% อยู่ตลอด ทั้งการขานรับของทางอินเดีย อาเซียน อีกทั้งการขยายอย่างเข้มแข็งของกลุ่ม NIES หรือจะเป็นการกลับมาฟื้นตัวทางเศรษฐกิจของผู้นำในเอเชียอย่างประเทศญี่ปุ่นอีกด้วย ซึ่งจากทุกสิ่งที่ได้กล่าวมานั้นถือได้ว่าเป็นข่าวที่ดีอย่างมากของเอเชีย และจากการวิเคราะห์ของทั่วโลก ทำให้ผมเชื่อเหลือเกินว่าในช่วงกลางศตวรรษนี้ ญี่ปุ่นและเอเชียจะรุกล้ำกินส่วนแบ่งของ GDP ทั้งโลกขึ้นมาถึง 50% เป็นอย่างน้อยเลยทีเดียว
 
                สำหรับผมนั้นถือได้ว่าเป็นเรื่องที่โชคดีมากๆ ที่ได้เกิดและเติบโตอยู่ในยุคสมัยนี้
 
                บริษัทของเรานั้นถือกำเนิดขึ้นในปี ค.ศ. 1923 ที่โอซาก้า โดยคุณปู่ของผมได้ดำเนินกิจการนี้มากว่า 80 ปี โดยย้ายจุดยุทธศาสตร์มาที่เมืองอามากาซากิ จังหวัดเฮียวโก พร้อมทั้งนำเข้าเทคโนโลยีพิเศษที่เรียกว่า Fine Blanking เข้ามาสู่ประเทศญี่ปุ่น และนั่นถือได้ว่าเป็นจุดเริ่มต้นของการก่อร่างสร้างตัวที่มั่นคงและเข็มแข็ง
 
                เมื่อเร็วๆ นี้บริษัทของเราก็ได้เริ่มเข้าสู่ความเป็นสากล โดยได้เริ่มรุกเข้าสู่ตลาดใหม่ๆ ในปีค.ศ. 1997 ก็ได้มาเปิดกิจการที่ประเทศไทย และในปีค.ศ. 2008 ก็ได้เปิดกิจการที่เมืองกวางดง ประเทศจีน ซึ่งถือได้ว่าเป็นการเจริญเติบโตของธุรกิจการผลิตชิ้นส่วนรถยนต์ระดับโลกที่เห็นได้อย่างชัดเจน
 
                กับนโยบายด้านคุณภาพที่เราได้กล่าวเอาไว้ว่า “ผลิตภัณฑ์ของเราจะเป็นที่พึงพอใจสูงสุดของลูกค้าในทุกอุตสาหกรรมทั่วโลก” นั้นทำให้เราต้องสร้างผลิตภัณฑ์ที่มีคุณภาพมอบให้กับลูกค้าทั่วโลก
 
                ด้วย “พลังแห่งเทคโนโลยี” และ “พลังแห่งความร่วมแรงร่วมใจ” ทั้ง 2 สิ่งนี้คือพลังที่เข็มแข็งที่จะนำมาพาให้บริษัทของเราก้าวเดินจากญี่ปุ่นสู่เอเชีย และจากเอเชียสู่ระดับโลก
 
                นับแต่นี้เป็นต้นไป การพัฒนาและขัดเกลาเพื่อให้ได้มาซึ่งคุณภาพที่จะสร้างความพึงพอใจที่มากขึ้น ทั้งตัวผมและพนักงานทุกคนพร้อมรับคำแนะนำและการสนับสนุนด้วยหัวใจจากทุกท่านครับ
 
 
 

Greetings ladies and gentlemen
 
                We are now already enter the 21st Century. If we try to look back in the past, we were told to believe that the center of 19th Century was Western Europe, and the center of 20th Century was Northern America.
 
                But for me myself, I am so proud and so believed to say that the center of the 21st Century will be the age of Asia. Because we found out that every year China has surprised the whole world by its extraordinary increasing in economy growth rate for about 10 percent gradually. With the response from India, ASEAN (Association of South East Asia Nations), the expansion with strength of the NIES Group, or even the recovery of its economy from the leader of Asia like Japan. For what I said those are very good news for Asia. And from the analysts from all over the world, I believed that in the middle of this century, Japan and Asia will take over control the part of the GDP of all around the world up the 50 percent at least.
 
                For me, I think that I am so lucky to be born and raised in this age.
 
                Our Company was founded in 1923 AD at Osaka, Japan. My grandfather run this company for more than 80 years. By moved the company’s production strategic point to Amagasaki, Hyogo Province, and brought the special technology that was called Fine Blanking to Japan. Those are our very first steps of strength and firmness.
 
                Recently, our company has begun to step up in to internationally company, by push ourselves in to new markets. In 1997 AD we opened a new branch in Thailand, and in 2008 AD we also opened a company’s new branch at Guangdong, China. This is considered as a very big step of growing in Vehicle parts industry for customers all around the world.
 
                For our policy which says “Our products shall be fully satisfied by customers for every industries of all the world “. This forced us to bring the best quality products to our customers.
 
                With the power of “Technology” and the power of “Unity”, these two powers are strong power that will bring our company steps from Japan to Asia, and Asia to Worldwide.
 
                From now on, developing and improving our products are our priorities for bringing us more satisfactory from our customer. Both me and all the employees are always happy to receive either advices or support from everyone, Thank you.
 
Yukihiro Sera